Naša priča
Naša priča
Jedna od glavnih osobina suvremenog čovjeka jest otkrivanje i upoznavanje novoga. Pri tom kretanju potrebno je imati jasnu viziju, upornost i želju koja vas ovog puta vodi do Gorskog Raja, gdje se smjestio restoran Eva iz kojeg pogled pada na jedinstveno Lokvarsko jezero.
U samom srcu zelene Hrvatske, na nadmorskoj visini od 800 metara, svega 30 ak kilometara od mora ugodno se smjestite i prepustite uživanju u autohtonim specijalitetima goranskog kraja.
Dolazite li u najtoplijem ili najhladnijem mjesecu u godini iznenaditi će vas meni prilagođen lokalnoj sezonskoj ponudi. Da je moguće stvarati vrhunsku gastronomsku umjetnost čiji je kalup stvaran po mjeri čovjeka pobrinuo se Chef Mario Šubat. Njegova potraga za slijedećim savršenim tanjurom je neprekidna.
Kuhinja Gorskog kotara ocrtava navike života u šumi i planinama. Sezonski jelovnici mijenjanju se na temelju onoga što je trenutno svježe i lokalno dobavljivo. Velika pažnja poklanja se jelima od divljači te gorskim specijalitetima poput žaba, pastrva i ostalog.
Nadomak restorana nalazi se špilja Lokvarka, najveća uređena spilja u Hrvatskoj i Park šuma Golubinjak s najvećom jelom u Hrvatskoj , takozvanom „kraljicom šume“ starom više od 250 godina.Svega 15 ak kilometara od restorana nalazi se Nacionalni park Risnjak, a skijališta Platak, Petehovac i Begovo razdolje čekaju one koji uživaju u zimskim radostima.
Želite li samo odmoriti poslije gastronomskog užitka, zimi se zagrijete uz vatru pored kamina, a ljeti osvježite na terasi s pogledom na jezero i šumu. Za potpuni užitak roditelja, naši najmlađi gosti imaju na raspolaganju vanjsku i unutarnju igraonicu.
Jedna od glavnih osobina suvremenog čovjeka jest otkrivanje i upoznavanje novoga. Pri tom kretanju potrebno je imati jasnu viziju, upornost i želju koja vas ovog puta vodi do Gorskog Raja, gdje se smjestio restoran Eva iz kojeg pogled pada na jedinstveno Lokvarsko jezero.
U samom srcu zelene Hrvatske, na nadmorskoj visini od 800 metara, svega 30 ak kilometara od mora ugodno se smjestite i prepustite uživanju u autohtonim specijalitetima goranskog kraja.
Dolazite li u najtoplijem ili najhladnijem mjesecu u godini iznenaditi će vas meni prilagođen lokalnoj sezonskoj ponudi. Da je moguće stvarati vrhunsku gastronomsku umjetnost čiji je kalup stvaran po mjeri čovjeka pobrinuo se Chef Mario Šubat. Njegova potraga za slijedećim savršenim tanjurom je neprekidna.
Kuhinja Gorskog kotara ocrtava navike života u šumi i planinama. Sezonski jelovnici mijenjanju se na temelju onoga što je trenutno svježe i lokalno dobavljivo. Velika pažnja poklanja se jelima od divljači te gorskim specijalitetima poput žaba, pastrva i ostalog.
Nadomak restorana nalazi se špilja Lokvarka, najveća uređena spilja u Hrvatskoj i Park šuma Golubinjak s najvećom jelom u Hrvatskoj , takozvanom „kraljicom šume“ starom više od 250 godina.Svega 15 ak kilometara od restorana nalazi se Nacionalni park Risnjak, a skijališta Platak, Petehovac i Begovo razdolje čekaju one koji uživaju u zimskim radostima.
Želite li samo odmoriti poslije gastronomskog užitka, zimi se zagrijete uz vatru pored kamina, a ljeti osvježite na terasi s pogledom na jezero i šumu. Za potpuni užitak roditelja, naši najmlađi gosti imaju na raspolaganju vanjsku i unutarnju igraonicu.
Become A Part of Our Story
Rezerviraj stol
Zbog povećanog broja upita, rezervirajte svoj stol na vrijeme. Ispunjavanjem jednostavne kontakt forme ili pozivom rezervirajte svoj stol a, mi ćemo se pobrinuti da Vaš doživljaj bude potpun.
Become A Part of Our Story
Rezerviraj stol
Zbog povećanog broja upita, rezervirajte svoj stol na vrijeme. Ispunjavanjem jednostavne kontakt forme ili pozivom rezervirajte svoj stol a, mi ćemo se pobrinuti da Vaš doživljaj bude potpun.
Radno vrijeme
Ponedjeljak: zatvoreno
Utorak: zatvoreno
Srijeda: 12:00 – 22:00
Četvrtak: 12:00 – 22:00
Petak: 12:00 – 22:00
Subota: 12:00 – 22:00
Nedjelja: 12:00 – 21:00
Radno vrijeme kuhinje: 13:00 – 21:00